Test af Omnimini multi vitaminer

Reklame opslag

Mig og min familie har i et samarbejde med Biosym modtaget Børne-vitaminerne OmniMINI multi i gave, som vi kan teste herhjemme

OmniMINI multi er specielt sammensat til børn i alderen 3-10 år, de indeholder 22 vigtige vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer som er vigtige for børn især i voksealderen.

De er også registeret hos The Vegan Society, som betyder at der er garanteret for vegansk indhold, samtidig er de også uden gluten, laktose og kunstige sødestoffer. Alle vitaminerne er letoptagelige og optages direkte i kroppen.
Så stort set alle børn kan være med til at få lidt vitaminer indenbords her til vintersæsonen.

Min søn på 9 år tager èn vitaminpille om aften efter aftensmaden, han sørger selv for at gå hen i køkkenet hvor de står og tage en pille fra bøtten, den er nemlig let at åbne da der ikke er børnesikring på låget og han synes de smager vildt godt, da de er med jordbærsmag.
Selvom de godt kan se store ud synsmæssigt, så er de hurtigt tygget pga. smagen.

Så hvis i har mindre børn i huset, så stil dem ude fra rækkevide, så de ikke tænker at det er en lækker “snack”, for man må højst tage 2 om dagen. Vi har stillet dem et sted hvor lillesøster på 2 år ikke kan nå dem, for hun vil også smage fordi storebror spiser en.

Det jeg går efter når jeg skal købe vitaminer til mine børn er at de rigtige næringsstoffer er tilstede i èn pille, så man ikke skal have 5 forskellige piller, for det vil nok ikke blive modtaget godt, hvis ens barn skulle spise 5 piller hver dag. og så giver det en form for tryghed at vide at det er lavet på naturlige ingredienser. Så man ikke fylder ens børn med alt muligt unødvendigt skidt – det kan de selv gøre når de bliver voksne.

Hvis sådan en pille, bare har sådan en ubehagelig pille smag, så vil det jo ikke være sjovt for børn at spise sådan en, så jeg synes det er godt at børne vitaminpillen har en god smag, så det ikke bliver en sur tjans, eller en kamp for forældrene om at få børnene til at spise det.

Så nu er min søn klar til at gå efteråret i møde med en god vegansk vitamin pille med naturlig sukker.

Tak fordi i læste med 🙂

-Sabrina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen