En anderledes juleaften

Laura blev sløj med feber, snot og hoste søndag d. 22/12-19 – vi tænkte det bare var en omgang forkølelse.

Mandag var hun stadig sløj, og sov meget, men feberen var ikke særlig høj den var max 39 grader.

Juleaftensdag var hun lidt frisk om morgen og formiddag, dog stadig med lidt småfeber. Det var om eftermiddagen ved 16 tiden vi fandte ud af at hun havde fået 41,1 i feber og havde en lidt tung vejrtrækning.
Jeg gav hende en panodil for at få temperaturen lidt ned.

Jeg besluttede og ringe til lægvagten og vi fik en tid kl 18 til at komme til tjek med hende, så vi nåede lige og spise lidt aftensmad inden vi tog afsted.

David blev hjemme sammen med min storebror som holdte jul sammen med os.

Der var lidt ventetid hos lægevagten og der blev ved med at vælte ind med børn i venteværelset.

Det blev Lauras tur og lægevagten konstateret at hun havde lungebetændelse, hun kunne ihvertfald høre noget på den højre lunge. Så vi skulle finde et døgnapotek og vi bor i Køge, så vi havde to valg – enten Roskilde dom apotek eller Glostrup apotek for at hente antibiotika til Laura, så vi kørte til Glostrup, for der var motorvej det meste af vejen.

Vi var hjemme igen omkring kl. 20 og så kunne vi fortsætte vores juleaften. Laura var så træt at hun sov det hele væk, så hendes gaver åbnede vi først dagen efter hvor hun var en lille bitte smule friskere, selvom det holdte kort.

Det har været nogle hårde juledage efterfølgende, hvor vi har måtte aflyse en julefrokost vi skulle til i dag, torsdag d. 26/12. For hun er stadig meget ramt af lungebetændelse og sover meget og mange humørsvingninger. Så håber snart antibiotika går ind og virker, så min lille glade pige kan komme tilbage og lege med alle sine julegaver hun fik som hun slet ikke har rørt ved endnu.

Håber i andre har haft en fantastisk juleaften 🙂

-Sabrina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen