Ingen juleferie til mig….

Jeg er alligevel lidt heldig at jeg først er kommet tilbage på arbejde i uge 43, for der havde de allerede fået styr på helligdags vagterne til jul og nytår.

Selvom jeg elsker at arbejde som jeg gør, er det egentlig trist for, det går ud over mine børn, jeg kan ikke bare holde 14 dages juleferie sammen med dem.

Jeg skal arbejde d. 23/12, 27/12 og d. 30/12. Min mand har heldigvis kunne få fri til at passe børnene den 23. og den. 30, da både vuggestue og sfo har lukket. Den 27. har vuggestuen gudskelov åbent og Laura skal afsted den enkle dag og Davids sfo har lukket, så han bliver passet af sin Onkel.

Jeg arbejder jo i et køkken på et plejecenter og de skal jo have mad alle årets dage, så der skal vi jo deles om vagterne.

Jeg vil nok på længere sigt søge efter noget andet, hvor der er mulighed for at jeg kan holde ferie når skolerne har lukket og det job er til at finde, det er bare lidt svært at få fat i. Men hvis man bliver ved, skal det nok lykkedes i sidste ende 🙂

Det krydser jeg ihverfald fingre for, så jeg kan være lidt mere sammen med mine skønne børn, istedet for alting skal dreje sig om arbejde, arbejde og atter arbejde.

Altså hvis vi kunne klare at jeg gik hjemme eller havde et deltidsjob, så havde jeg klart prioriteret det især når børnene er små. Men det kan være økonomi desværre ikke bære.

Nå men det var altså bare lige et lille pip fra mig, med nogle af de tanker jeg går rundt med her på det sidste.

Tak fordi i læste med 🙂
– Sabrina

1 kommentar til “Ingen juleferie til mig….”

  1. Jeg kan godt forstå dig. Jeg er lykkelig for mit nye job, hvor jeg er gået ned på 34 timer. det giver altså en lille smule mere tid i hverdagen – især fordi jeg også er alene med mine drenge. knus Pia

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen