Hverdagen efter endt barsel

Nu har jeg snart været igang på arbejdet i 1 måned efter min barsel sluttede.

Selvom tiden egentlig har gået vildt hurtigt, så synes jeg bare at jeg er inde i den samme hverdags rutine hver eneste dag og weekenderne er fuldt booket og der er bare ikke tid til noget spontant.

Vi har også lige haft en hel weekend som stod i Lauras 1 års fødselsdags tegn og oveni hatten i selv samme weekend, sker det mest utænkelige at min far dør. (men det må være et blog indlæg for sig selv)

Alt er bare planlagt og selvfølgelig er ens hverdage jo sådan, når man har børn og begge har fuldtids arbejde, men hold da op jeg savner lidt “frihed” hvis man kan kalde det det, hvor man lige kan nå det lidt ekstra i hverdagene som der står på ens liste, over de mange ting man gerne vil nå og have overskud til.

Men jeg er kommet et nyt sted hen, arbejdsmæssigt, så der er nye ting, arbejdsopgaver og nye mennesker jeg også lige skal have indebords.

Jeg glæder mig til det nye år, så er alt det juleræs overstået og så er jeg forhåbentlig færdig med at bearbejde nye indtryk arbejdsmæssigt.

Så håber jeg at jeg kan få lidt mere overskud og der er mere tid til mig og hvad jeg har lyst til at lave 🙂

Men jeg ville bare lige give lyd fra mig, jeg skal bare lige vende vej tilbage til både bloggen og instagram som også bliver forsømt.

Tak fordi i læste med <3
– Sabrina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen