Vuggestue indkøring – uge 1

Laura startede i vuggestue den 2. september ´19

Mandag:
vi kom kl. 9 og var der en lille time, hvor hun legede og udforskede stuen. I starten ville hun gerne sidde lige foran mig eller hendes far, hun skulle lige se de andre børn og voksne an før hun bevægede sig videre.

Tirsdag:
vi kom kl. 9 igen og var der til kl 10.30 ca.
Hun var bare så klar til lege og udforske de andre børn og stuen, så igen endnu en virkelig god start.

Onsdag:
Der kom vi kl. 8.15, for hun skulle spise formiddags mad sammen med de andre børn kl 8.30 og så skulle jeg gå ind i personalerummet og være indtil de hentede mig igen og der sad jeg så i 1,5 time. Så hende den lille frøken havde hygget sig og jeg var faktisk vildt overrasket over at hun ikke bare kom med hende med det samme, for så mor syg som hun er.

Torsdag:
Vi kom igen kl 8.15 og skulle gøre det samme som dagen før. Men tingende ændrede sig lidt, for den lille frøken valgte at stå op kl 4.45 og ville bestemt ikke sove en lille lur inden vi skulle i vuggestue. Så jeg kom med en meget træt pige, men vi fortsatte som planlagt og de kom så ind efter mig efter små 30 minutter, men så gik jeg med ind på stuen og var der sammen med hende og så gik vi først hjem kl 10.30 også selvom hun var træt.

Fredag:
Vi kom først kl 9.45 for hun valgte lige at sove lur hjemme og sove en god time og idag skulle den lille frøken sove lur der efter frokost. Men da vi så kom, gik vi udenfor og legede med de andre fra stuen, der var faktisk kun 6 børn den dag. Så var jeg der sammen med hende indtil de skulle spise frokost og så gik jeg hjem og så ringede de kl 13.45 og sagde at nu var hun klar til at blive hentet og hun havde sovet en god time.

Så alt i alt var det virkelig en skøn første uges indkøring.

Tak fordi i læste med.
– Sabrina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen