Ferie i det jyske #3 – Bunkermuseum

Det var regnvejr hele mandagen og de udflugter vi havde planlagt var udendørs, så vi googlede lidt om hvad man kunne se i Nordjylland, som også var lidt indendørs.

Vi fandt frem til Bunker museum i Hanstholm, som lå en lille halv times kørsel fra sommerhuset.

Hvis man ikke har en baby med i barnevogn (den er lidt upraktisk og have med rundt) og man interesserer sig for 2. verdenskrig, så er det bestemt et sted at besøge.
Men fortræk at besøge det når solen skinner, så kan man komme rundt og se det hele, istedet for i regnvejr.

For det meste skal ses udenfor, dog er der også ting og se indenfor.

Indenfor i museet oven på havde de en masse oplysninger omkring 2. verdens krig, våben m.m.

Så kan man gå ned i bunkerne af en trappe og så opleve de forskellige rum.

Så kan man gå ud i den runde ring som vist på billedet ovenfor, og der kan man gå ind og se en masse rum.
Jeg blev udenfor med lillepigen, da jeg ikke bryd mig og den skarpe lugt der var i gangene. Så manden og David gik på opdagelse derinde og tog lidt billeder.

De har også sådan en togtur på 10 minutter, man kan betale 20 kr for pr. person, det synes jeg bestemt ikke er pengene værd.
For det eneste man kommer til at se, er man kører igennem en tunnel hvor de har optaget noget fra Olsen banden. Men ellers ser man kun buske og træer på sin vej rundt.

Bagefter togturen gik vi lidt rundt på stierne og vi kom op og så et eller andet som også havde været med i Olsen banden og så vendte vi snuden tilbage mod bilen, for det regnede og vi var lidt våde og Laura var kommet i bæresele. Men det regnede stadig og så var det bare ikke så spændende igen for os.

Så alt i alt, var det da en oplevelse, men ikke noget at råbe hurra over for vores vedkommende. Men hvis du nu sidder og interesserer dig for 2. verdenskrig, så tror jeg bestemt det er et besøg værd. 🙂

Rigtig dejlig dag til jer.
– Sabrina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen