En “tiger” på besøg

Puha hvor skal jeg dog starte….. .

Jeg synes det har været en hård og lang uge, men alligevel er den fløjet afsted.

David er på svømmecamp i den her uge og han skal så afleveres hver dag mellem kl 8-9 og hentes igen mellem 15-16 i Herfølge. Det er så fint i sig selv, men Laura plejer at sove sin første lur ved 8 tiden og den bliver så skubbet 30-45 min hele den her uge. Så når hun skal sove så er hun bare virkelig overtræt og svær at få til at sove, for hun vil bare ikke overgive sig.
Så hjælper det jo så heller ikke på at de larmer i det kvarter vi bor i, fordi alle lejemål skal have skiftet vinduer, døre og facader.

Nå men de to lurer hun normalt plejer at tage, har været virkelig udfordrende og vi ved alle sammen at når en baby ikke får sin søvn, bliver de meget umulige og græder over ingenting og skal hænge på en ALL THE TIME. Det er også hyggeligt med nærvær og en masse kærlighed, men for den da man bliver drænet for energi, ved ikke lige at få de små “pauser” når hun sover.
Så jeg er nærmest klar til at sove samtidig med hende kl 18 og det er egentlig forfærdeligt for resten af familien.
Så jeg håber på at næste uge bliver bedre, så hun kan sove til normal tid og alting bare bliver godt igen. KRYDSER FINGRE!

Udover tigerspring, så har hun lært på 2 dage at kravle, stille sig op af ting og sætte sig selv op på numsen fra liggende stilling.
Hun er så sej!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen