Det med tøj til de små

Da jeg ventede lillesøster, startede jeg med at købe lidt brugt tøj i Børneloppen og det er et super fedt koncept.

Men ellers har jeg bare haft købt tøj i h&m og name it til både Laura og faktisk også storebror David. Selvom der er sneget sig en del mærke varer ind hos storebror som Hummel og Adidas, men han har også en alder, hvor han kan bruge det længe.

I forhold til Laura, som nu er 7 måneder, hun har jo nærmest skulle skifte størrelse hver 2-3 måned og det er dyrt for pengepungen i sidste ende, i hvert fald for vores vedkommende. Vi vil også gerne ud og opleve ting og ikke bare lade hende den lille gå i dyre mærkevarer, som hun max kan bruge 3 måneder indtil videre.

MEN MEN MEN, så nu jeg ser at der er vildt udsalg på noget af det tøj, jeg har set længe på instagram som jeg bare synes var så fint. Så slog jeg til 😀

Tænker de stadig har tilbud hos https://www.gladerollinger.dk/udsalg hvor jeg har købt de her 6 dele til Laura 🙂

Nå men så faldt jeg over et mega godt tilbud via instagram, hvor man kunne mikse 6 dele for 350 kr. – godt nok er det name it mærker, men til en styk pris på ca. 58 kr er det billigt!
Jeg fik både købt til Laura og David

3 bodyer, et par bukser, en polo-shirt og et par shorts til 350 kr hos Smartkidz fordi de har fødselsdagsudsalg. Så det er da et kig værd, hvis man gerne vil spare lidt penge 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen