Nyt blog navn

SabrinasKøkken er blevet ændret til Sabrina June

Jeg har længe gerne ville blogge igen, men jeg har bare ikke haft lyst til at skulle have en blog ved siden af min madblog. Så jeg har valgt at lave min madblog om til en kombi blog med ting fra hverdagen og selvfølgelig opskrifter i ny og næ.

Mine opskrifter er til at finde ude i højre side 🙂

Men lidt af grunden til at jeg har valgt at blogge igen og lave bloggens navn om, er primært fordi kage opskrifter ikke fylder så meget i mit liv nu og det er simpelhen så ærgerligt at bloggen bare skal stå stille.

Jeg er igang med at tabe mig og mit mål er 20 kg indtil videre og så er kager altså ikke en god kombi til et vægttab, eller hvad tænker i? 😛

Så i vil også komme at læse lidt om hvordan det går med det og så bare alt hvad der nu ellers sker i hverdagene, når man går hjemme på barsel 4 måneder endnu 🙂

Jeg håber i har lyst til at læse med.

Knus Sabrina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen