De små kampe i barslen

Laura på 7 måneder, hader seriøst sine dyner, hun har både en babydyne og en junior dyne og lige meget med på hvilket led de dyner nu har vendt i stort set hele hendes lille liv, har hun haft sparket dem af.

Så i barnevognen har hun sovet i sådan en sovepose tingeling og idag tog jeg kampen op, for det er simpelhent for varmt at sove i den.

Vi brugte nok 20 minutter fra da vi havde afleveret storebror i skole og vi så gik videre på en lille tur så hun kunne sove sin morgenlur, tror nok jeg stoppede op 20 gange hvis ikke mere, for at få hendes ben ned under dynen igen. Jeg var i et lille øjeblik ved at opgive og sætte hende op. men til sidst overgav hun sig og faldt i søvn og sikke en sejr følelse jeg fik mig der.

Hendes anden lur var faktisk mega nem, tog hendes ben ned 2 gange og så overgav hun sig til søvnen 😀

Så krydser fingre for at det kun kommer til at blive bedre i morgen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen