Koldhævede boller med durummel

Koldhævede boller
Stor potion – til to dage
Ingredienser
15 g. Gær
1 L vand, koldt
500 g. Durummel 
700 g. Hvedemel
30 g. Salt
130 g. kerner f.eks. Græskarkerner, hørfrø, solsikkekerner m.m.
Fremgangsmåde
Alle ingredienser kommes i en skål og røres godt sammen på en røremaskine.
Sæt dejen på køl natten over, gerne overdækket med viskestykke eller husholdningsfilm.
Dagen efter tages dejen ud af køleskabet, enten kan du drysse lidt mel på bordet og tage dejen ud derop og skære dem i de passende størrelser du ønsker (de hæver lidt i ovnen).
Eller brug to spisleskeer og tage dejen direkte fra skålen og op på bagepladen med bagepapir på.
Bages i en forvarmet ovn ved 220 grader i ca. 12-14 minutter.
Velbekomme

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen