Risotto med bacon, champignon og rød peber

Risotto med bacon, champignon og rød peber 

4 personer

Ingredienser

1 rød peberfrugt
1 glas champignon
1 fed hvidløg
4 dl grødris
9 dl grønsagsbouillon
200 g. Bacon tern
50 g. Revet ost
Olie
Peber
Persille, frost eller frisk finthakket.

Fremgangsmåde

Rød peberfrugt skylles og skæres i små tern.
Hvidløg pilles og presses.
Olie kommes i en gryde og hvidløg svitses let i olien.
Tilsæt grødrisene og vend det sammen med hvidløget.
Kom bouillonvandet i, sammen med rød peberfrugt og champignon.
Lad det simre ved svag varme under låg i 15 minutter eller til risene er kogt møre.

Steg så baconen på panden mens risottoen simrer.

Til sidst vendes ost, bacon, persille i og smag det evt til med peber.
Og så er det klar til at blive serveret.

Velbekomme 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen