Dansk klassisk ret – Krebinetter med kartofler og stuvet ærter & gulerødder

KREBINETTER MED KARTOFLER OG STUVET ÆRTER & GULERØDDER
4 personer
Kartofler:
1 kg kartofler
Skræl kartoflerne og kom dem i en gryde med vand, så det dækker.
Kog dem i ca. 20 minutter til de er møre.
Det tager typisk ca. 20 minutter at bringe dem i kog, så 40 minutter i alt.
***************************************************
Krebinetter eller Karbonader:
500 g hakket svinekød
Rasp til panering
salt og peber
Margarine
Kom noget margarine på en pande og lad det smelte, form krebinet farsen til de antal bøffer du skal have og vend dem i rasp og læg dem på panden.
Krydr med salt og peber.
De skal stege ca. 6-8 min på hver side.
***************************************************
Stuvet ærter & gulerødder:
50 g. margarine
2½ spsk. hvedemel
800 g. frosne ærter og gulerødder
vand
salt og peber
Kog grøntsagerne et par minutter i vandet, si dem fra med en sigte. (GEM VANDET)
Lav en smørbolle ved at smelte margarinen i en gryde og bland melet i og rør rundt.
Hæld grøntsagsvandet over smørbollen og rød den ud, lad det simre imens du steger krebinetterne.
Et par minytter inde servering hældes ærterne og gulerødderne i sovsen.
Smag til med salt og peber.
Velbekomme

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen