Appelsin cupcakes med karamel frosting

APPELSIN CUPCAKES MED KARAMEL FROSTING
Ca. 16 stk
APPELSIN MUFFINS:
200 g smør
4 æg
250 g sukker
1 tsk. bagepulver
200 g hvedemel
Revet skal af 1 økologisk appelsin
1 dl appelsinsaft (1 stor eller 2-3 alm. appelsiner)
Fremgangsmåde
Opvarm ovnen til 200 grader
Smelt smørret.
Pisk æg og sukker hvidt og skummende.
Bland bagepulver, appelsinskal med melet og rør blandingen i dejen skiftevis med appelsinsaften og det smeltede afkølede smør.
Fyld muffinformene ca. 3/4 op med dej og bag dem midt i ovnen i ca. 12-15 min.
KARAMEL FROSTING:

250 g blødt smør
500 g flormelis
3 tsk karamel ekstrakt fra Dr. Oetker (smag til undervejs)
Valgfri farve.
Fremgangsmåde
Smør og flormelis piskes let og luftig, tilsæt lidt af essensen samt lidt farve og pisk godt.
Tilsæt mere af karamel ekstrakt og farve hvis den ikke har den ønsket farve og smag.
Frostingen kommes i en sprøjtepose og sprøjtes på dine muffins.
Til sidst kommes der en lille appelsin stykke i frostingen for at have den det sidste touch, hvis man har lyst.
TIP: 
Man kan komme en lille slat mælk i hvis den ikke vil hænge helt sammen, det gjorde jeg.
Velbekomme

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen