Boller i karry – grøntsags variation

BOLLER I KARRY MED BROCCOLI, SUKKERÆRTER OG KOKOSMÆLK
ca. 4 personer




Farsen:
500 g hakket svinekød
2 tsk. karry
1 spsk. grøn karrypasta
1 tsk. spidskommen
2 tsk. stødt koriander
3 fed hvidløg, presset
salt
peber
Olie til stegning
Fremgangsmåde:

Rør alle ingredienser godt sammen, kom lidt olie på en pande og form farsen til små boller.
Kom dem på panden og ryst panden indimellem, så bollerne forbliver runde.
Lad dem blive gyldne og næsten gennemstegte.
Sovsen:
1 bundt broccoli
1 bakke sukkerærter
2 dåser light kokosmælk
1 ½ tsk. karrypasta
salt
peber
Evt maizena i vand til jævning af sovsen hvis den er for tynd.
Fremgangsmåde:

Skær broccolien i små buketter og ligeledes skær sukkerærterne ud i små skiver på langs.
Kom lidt olie i en gryde eller på den pande du lige har brugt til farsen hvis den er stor nok.
Kom karrypasta i og lad det svitse i et kort sekund med olien. 
Hæld kokosmælk i og krydr det med salt og peber.
Kom bollerne i og lad dem simre i et par minutter eller til de er færdige.
Jævn evt. saucen med lidt maizena hvis den er for tynd, for at få en tykkere konsistens.
Kom broccolibuketterne i og lad dem simre i 2-3 minutter og kom så sukkerærter i.
Rør det godt rundt og smag til.
Serveres med ris.

Velbekomme

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen